Seluar zumba murah online dating k means clustering online dating

Kami juga turut menjual secara BORONG kepada peniaga online/dropship atau pekedai. sekiranya ingin membeli sehelai,sila nyatakan dan harga pembelian sehelai adalah berbeza daripada harga borong Untuk membeli 1.senaraikan item yang ingin dibeli dengan detail KOD, WARNA, SIZE DAN KUANTITI/BILANGAN 2. setelah memastikan stok ada, jumlah yang perlu dibayar akan diberitahu berserta cara bayaran 4.

Amboi sejak dua menjak nak jadi Rozita Che Wan gigih aku bersenam kan...hahaha. aku bergurau jer tau korang ni bukan boleh aku cakap over sikit ada jer cebik2 depan screen computer ni kang..nampak korang jebik2 sambil jeling kan...hahahaha.Kalau di beri pilihan berlari atas Treadmill atau menari aku lebih prefer menari2 ni. Aku lebih suka class yang fun2 nak pulak diorang pasang lagu best2 walaupun aku tahu aku menari macam kayu tapi aku tetap rasa hebat....tetap rasa Jlo....hahahaha.Dari tahun lepas aku cari kelas Zumba dengan Cardio ni tapi tak jumpa kat area kawasan rumah aku.Lagipun tahun lepas masa tak mengizinkan dan waktu tu tak rasa diri tu gemuk sangat jadi acuh tak acuh jer lah..Bila seluar kerja dah tak muat baru aku sibuk google dengan penuh gigih. Cantik sangat lah dekat area2 kawasan rumah aku Setiawangsa.

Harga sangat2 berpatutan...harga dan schedule aku terangkan kan kat bawah nanti...harap bersabar bagi tuan belog tayang muka dulu.Laki aku siap geleng kepala tengok aku bersiap...dengan jam beg bagai....botol air jer tak dapat nak beli lagi pakai anak punya.Sekarang pantang nampak kedai sukan nak singgah jer.Baru lah semangat kan pakai lawa sampai bersenam..over kan. Giler menari 1 jam tanpa berhenti...terkeluar2 lidah aku.Kasut kalau boleh nak tukar2 colour tapi En Win tak kasi dia kata aku melampau...jeles lah tu. Tapi giler nak berhenti malu lah aku..Jlo...haktuiii.Dah lama badan tak berpeluh asyik duduk kat aircond ni baru ringan sikit rasa badan....sekarang sebelum tidur pun dah kurang berangan letak jer kepala terus berdengkur lantak lah En Win cakap sorang2. Majoriti melayu dalam kelas ni...aku tak berapa kenal lagi dengan diorang tak boleh nak tunjuk sikap lawak lagi.